![]() |
| Sponsored Links |
|
||||
|
canım her ikiside silindi ve banlandı teşekkürler
...Küçük bir çocuğun elinden şeker alır gibi Çaldınız benim mutluluğumu... Tanrı'nın gücüne gitmesin Hep isyanları oynuyorum / Kimse üstüne alınmasın Kendime bir yol arıyorum. Kimseye yalan söylemem Gerçekleri duymaya gelemem , Önce git sonra ben anlarım. Aklına gelince ayrılığı... [Söyleme] Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya. Yeniden yalnız eski yitirmiş olmaya Alıştım yalnızlığın soğuk makamına. Üşümeyim yeter . ![]() |
|
||||
arkadaşlar yardım edin sitedeki forumlara tam olarak bakamıyorum. Üye girişi yapın diyor. Ama cevap yazabiliyorum. Ayrıca profilimede bakamıyorum açmak isteyince şöyle bir yazı çıkıyor. (Bu Üye kayıtlı Üyemiz değildir. Bu sebebten dolayı Üyeye ait Profil gösterilemiyor.)
eee ben kayıtlıolmasam nasıl size yazı yazacağım deyil mi ama lütfen yardım edin plss ağlıcam bakkkk ![]() ![]() ![]()
Seni sevdim gönülden, kalbimin sahibi oldun bilmeden, bu yürekte varolacaksın ebediyen, bunu bil çok seviyorum gerçekten. Seninle doğdu bu yürek, sensin gönlüme eş, dudaklarım dudaklarındayken sanki can verdi bu yürek, senin kollarında ölmek dünyada en güzel şey olsa gerek.. "Yüreğinin Dindarlığına Sıkı Tutun!
Orada Koşulsuz Sevgimi Göreceksin! Dilediğin Kadar Sevme Beni! Her Aminde Elini yüzüMe Süreceksin!" |
|
||||
|
aynı sorun bende de var..Hanfendi geLince iLgiLenir muhakkak
link [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Konu x[нüzüη]x tarafından (05-07-2009 Saat 04:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
Aynı sorun bendede vardı düzelmiş teşekkürler cnm.
...Küçük bir çocuğun elinden şeker alır gibi Çaldınız benim mutluluğumu... Tanrı'nın gücüne gitmesin Hep isyanları oynuyorum / Kimse üstüne alınmasın Kendime bir yol arıyorum. Kimseye yalan söylemem Gerçekleri duymaya gelemem , Önce git sonra ben anlarım. Aklına gelince ayrılığı... [Söyleme] Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya. Yeniden yalnız eski yitirmiş olmaya Alıştım yalnızlığın soğuk makamına. Üşümeyim yeter . ![]() |
|
||||
|
teşekkürler gül_güzeli sorun çözüldü saolasın
![]()
Seni sevdim gönülden, kalbimin sahibi oldun bilmeden, bu yürekte varolacaksın ebediyen, bunu bil çok seviyorum gerçekten. Seninle doğdu bu yürek, sensin gönlüme eş, dudaklarım dudaklarındayken sanki can verdi bu yürek, senin kollarında ölmek dünyada en güzel şey olsa gerek.. "Yüreğinin Dindarlığına Sıkı Tutun!
Orada Koşulsuz Sevgimi Göreceksin! Dilediğin Kadar Sevme Beni! Her Aminde Elini yüzüMe Süreceksin!" |
![]() |
| Tags: acikogretimci, hatti, ihbar |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|