Övünç Dershanesi,Övünç Dershanesi Hakkında
DiKiLi ÖVÜNÇ DERSHANESi
'' GELECEGE AÇILAN YOL ''
ÖVÜNÇ DERSHANESi 2002 DEN iTiBAREN DiKiLi VE CiVARINA HiZMET EDEN DÜRÜST VE GÜVENiLiR BiR KURUM OLMAYA DEVAM EDiYOR...
NITELIKLI EGITIM VE ÖGRETIM VERMEDE “1” NUMARADIR.
Ögrenciyi, öncelikle onun tercihleri yönünde, bir yüksek ögrenim kurumuna yerlestirmek amacimizdir.
Ögretmen kadrosu deneyimli, yetkin, ilgili ve özverilidir.Yönetici ve rehberleri bir ailenin bireyleri gibi ögrencisini izleyen; içten, duyarli ve ilgilidirler.
Yeni sinav sistemine göre üretilen anlatim test kitaplari, asamali olarak zorlasan A1, A2, A3 uygulama testleri, sinav kitapçiklari, soru bankalari ve bilgi kitaplarinin niteligi, pedagojik uygunlugu kusursuzdur.
Dershanemizde Ders ve Grup Ders Basari Sinavlari yaninda çok sayida ÖSS Deneme Sinavi uygulanmakta ögrencilerin zorlandiklari sorular ögretmenlerce bire bir görüsmelerde anlatilarak çözülmektedir.
Çagdas fiziksel olanaklarla ögrencilerimize ÖSS için gerekli bilgileri vermenin yaninda, ögrencinin kavrama ve algilama becerisini gelistirme çalismalari yapilmakta, soru çözme teknigi ile ilgili özgün bilgiler verilmektedir
.En yüksek verimi alabilmek amaciyla ögrencilerin düzeylerine ve bölümlerine uygun siniflar olusturulmaktadir. Sevgili ögrenciler,
Kendi birikim ve yeteneklerinizi Övünç Dershanesi ortam ve olanaklariyla birlestirin, basariyi yakalayin..
|