Final Dershanesi,Final Dershanesi Hakkında
Dershanecilikte kalite ve güvene büyük önem veren ve Türkiye'nin en yaygın eğitim ağına sahip olan Final, Ümraniye şube
Final, sektöre güven ve
kalite getirmeye kararlı
Dershanecilikte kalite ve güvene büyük önem veren ve Türkiye'nin en yaygın eğitim ağına sahip olan Final, Ümraniye şubesi ile de farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.
Final Dergisi Dershanesi'nin 188., Kadıköy bölgesinin ise 4. Şubesi Ümraniye'de hizmete açıldı. Şube Müdürü Süleyman Demirel, Flashaber'e yaptığı açıklamada Final'in hizmet kalitesi ve hedefleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. ?Final, dershanecilikte eğitim ve öğretim sektörünün tüccar zihniyetine bürünmesine karşıdır? diyen Demirel, Ümraniye'deki dershanecilik anlayışını değiştirme konusunda iddialı olduklarını belirtti. ?Çocuğunun geleceğini bizlere teslim eden veliler artık daha bilinçli? diyen Demirel, velilerin kalite ve güvene önem verdiğini, bu nedenle de bütün yolların Final Dershaneleri'ne çıktığını söyledi.
Final'in Ümraniye
subesinde kayıtlar başladı
Türkiye genelinde en çok şubeye sahip olan Final Dergisi Dershanesi'nin Ümraniye Şubesi'nde de ÖSS ve OKS'ye kayıtlar başladı. 1800 metrekare, 4 katlı, 22 derslikli ve 2000 öğrenci kapasiteli Final Ümraniye Şubesi, fiziki donanım olarak da teknolojinin son imkanlarından yararlanılarak oluşturulmuş bir mekan. Tüm sınıfları klimalı olan dershanenin öğretmen kadrosu da Final ailesinden oluşuyor. Fiyatlar ise yeni açılması nedeniyle Final'in diğer yerlerindeki şubelerinden % 15 daha ekonomik.
Başarının hedef çıtası
en yükseğe çıkarıldı!
Final Dergisi Dershanesi Ümraniye Şube Müdürü Süleyman Demirel, açılan ilk şubenin yetmeyeceğini, önümüzdeki bir kaç yıl içinde Ümraniye'de ikinci hatta üçüncü şubeyi de açacaklarını belirterek, ?Final'in kalite ve başarısı da ortada, Ümraniye'nin bu sektördeki durum da. Dolayısıyla bölge halkının her konuda Final'i tercih edeceklerini düşünüyorum. Onun için de bu bina bile yeterli olmayacak, önümüzdeki yıllarda burada 2. Hatta 3. şubelerimizi açacağız? dedi.
Final Dergisi Dershanesi
sektöre kalite getiriyor!
?Ümraniye'de dershanecilik sektöründe oluşan güvensizliği yok edip, ortadan kaldırmak için çaba ve gayret sarfedeceğiz? diyen Demirel, ?bizim şube olarak bağlı bulunduğumuz Kadıköy şubesi, bölgenin en çok vergi veren 10 kuruluşundan biri. Öğretmeni, fiziki ortamı, koşulları ve tüm yönleriyle dört dörtlük imkanlar sunuyoruz? dedi. Demirel, Final'in Ümraniye Şubesi'nde 11 Ağustos'ta başlayacak eğitim ve öğretim dönemi için kayıtların başladığını sözlerine ekledi.
ÖSS ve OKS'de
başarı grafiği yüksek
Son derece çağdaş, modern ve klimalı sınıfları, kütüphanesi ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile Final, Ümraniye'de de başarıya giden yolu bulmakta iddialı. Geçtiğimiz yıl birbirinden önemli dereceler elde eden Final ailesi, ÖSS ve OKS'de Türkiye genelinde başarılı sonuçlar elde etti. Final, OKS 2006'da ilk 1000'de 466, ilk 100'de ise 46 derece elde etti. Bu yıl 5 Türkiye 1. çıkaran Final, ÖSS'de ise ilk 1000'de 2.059, ilk 100'de de 259'luk bir başarı derecesi yakaladı.
Tecrübe ve birikim
Final'de buluşuyor
1980 yılında Elazığ'da kurulan Final Dergisi Dershanesi, geçen 27 yıllık sürede 190. şubesine kavuştu. Dershaneciliğin yanı sıra Türkiye'nin en fazla satan Final Dergisi'nin de sahibi olan Final, önümüzdeki bir yıl içerisinde startı Bursa'dan verilecek olan özel okulculuk sektörüne de giriyor. Her geçen gün kendini geliştiren, yenileyen ve hedefini büyüten eğitim kurumu Final, üniversite için de kolları sıvadı. Bu yönde atılan ilk adım Final Vakfı, çalışmalarını sürdürüyor. Kuruluş yıllarında 6 derslik ve 7 öğretmen kadrosu ile yolan çıkan ve bugün ülkenin saygın eğitim kurumları arasındaki haklı yerini alan Final, 'öncelik eğitim ve öğretim' diyerek 'tüccar' zihniyetini en son plana atmış bir kurum.
Alıntıdır
|