Aykem Dershanesi,Aykem Dershanesi Hakkında
“Kalite bizim için boyali bir sözcük degil,kurumumuz ve ürünlerimizin kimligi ve kisiligidir”
MISYONUMUZ
*Çagdas degerleri benimsemek ve egitim yapilandirilmasini bu degerler üzerine kurmak
*Bilgiler arasinda transfer yapabilen, yorum gücü yüksek okur-yazar degil okur anlar bireyler yetistirmek ve en önemlisi her ögrenciyi bir birey olarak kabul etmek
*Bölgesel refah açisindan her ögrencinin kisisel yetecek ve gereksinimlerine uygun alanda üniversite egitimi almasini saglamak
*Ögrencilerimizin kendini asmasini ve yarina güvenle bakan bir gelecek yaratmalarinda rehberlik etmek
VIZYONUMUZ
*Sinav hazirlik süreçlerinde bilimsel bir altyapi olusturan ve sektörde ortak bir bilincin olusmasini saglayan
*Egitim ve Ögretimde toplam kaliteyi benimsemis
*Sektöründe örnek ve lider kurulus olmak
*Bölgesel kalkinmada Egitim sektörünün payina düsen görevi en iyi sekilde hizmete sunmak
SAYIN VELIMIZ VE DEGERLI ÖGRENCILERIMIZ
Yasamin amaci önemli olmak,saygin olmak ve dolu dolu bir yasam sürmektir.Yasami yasama biçimimiz bize baglidir çünkü onu nasil yasayacagimiz konusunda bir ders sistemi yoktur.Bu nedenle yasamin her günü puanlamasini kendimizin yaptigi bir sinavdir.
Ne var ki;puanlamasini baskalarinin yaptigi genç yasamlarin dönüm noktasi olan sinavlar iste bu sinavlarda ögrenciler birbirleri ile kiyasiya yarismaktadirlar.
Ögrenciler bilgiye ögrenmeye gereksinimi olan özdisiplin ve özgüven kazanmaya aday genç bireylerdir.Sinava hazirlanan ve gelecekte büyük bir özveri ve çaba gerektiren hayatlarinda önemli bir dönemeç olan bu dönemde sinava giren onlardir.
Bu gerçegin fazlasiyla farkinda olan Aykem Dershaensi tüm ögrencilerine ayrim gözetmeksizin ayni sevgi,hosgörü ve ilgiyle kucaklama özelligi ile gurur duymaktadir.
Tüm velilerimize önemle vurguluyoruz ki;”çocugunuz bizim de çocugumuzdur”anlayisiyla onlara her konuda yardimci olmak,sorunlarini çözmek,basarilarina basari katmak bizim temel görevimiz ve amacimizdir.Bu yil kazandigimiz basarinin temelinde de bu anlayis yatmaktadir.
Çevre bölgelerde bulunan onlarca dershane arasinda dershanemiz yaptigi çalismalar,sundugu hizmetler ve en önemlisi ürün kalitesiyle gelecege yönelik hedefi dershane olmanin ötesinde bir ürünü diger nesnelerden ayiran bir marka yaratmaktir.AYKEM Dershanesi olarak yeni bir dershane olmamiza ragmen yillarin getirdigi bilgi birikimi ve tecrübelerimiz ile bu yönde çalismalarimizi sürdürmekte yeniliklerle sürekli kendimizi güncelleyerek bu amaç için yol almaktayiz.
Sizlerden gelen destekler bizim gayretimizi artirmakta ve bizi yüreklendirmektedir.
Iste bu nedenle gelecegimizi emanet edecegimiz gençlerimiz için ne tür çalismalar yaptigimizi açiklamakta yarar görüyoruz.
NEDEN AYKEM?
Üniversiteye hazirlanmak bir sistemdir ve kendi içinde bütünlügü vardir.Ön hazirlik ,kurs dönemi,dersler,ödevler,ek dersler,konu tamamlama dersleri,etütler,sinavlar,bire-bir rehberlik ve motivasyon bu sistemin parçalaridir.Sistemin herhangi bir parçasindaki aksama diger bölümleri de etkiler ve verimi düsürür.
*Aykem Dershanesinde sistem birey üzerine kurulmustur.Bu sistemde Ögrencinin kalabalik içinde kaybolma veya ilgi disi kalma gibi bir tehlikesi yoktur.Gösterilen hedefler her ögrencinin ilgi istek ve yeteneklerine uygundur.
“Sevgi ve ilgi”kavramlarinin içi doludur.Teknik anlamda ilginin biçimi bizim için çok önemlidir.Ilgi,kisiye özgü olma niteligini de koru¤¤¤¤¤ sisteme baglanmis ve kurumsallasmistir.
*Aykem Dershanesinde hayaller,beklentiler ve gerçek arasinda ayaklari yere basan dengeler kurulur.
*Aykem Dershanesinde ögrenci kendini basariya götürecek yol ve yöntemleri ögretim sistemimiz içinde yasadikça ögrenir.
*Aykem Dershanesi bire-bir rehberlik anlayisi ve özgün ögretim sistemi ile birikimin degisimin ve gelecegin adidir.
*Aykem Dershanesinde disiplin bire-bir takiptir.
*Aykem Dershanesinde deneyimi,ilkeleri ve her gün yasanan ögretim aktiviteleri içinde aktif olarak bulunan egitimci kadrosuna sahiptir .
*Aykem Dershanesinde belirli seviyelerde guruplandirilan ögrenciler kendileriyle yaristirilmaktadir.
*Aykem Dershanesinde egitim tamamlayici ve pekistirici bir ögretim seklindedir.
*Aykem Dershanesinde ögrencilerimizin fiziksel,kisisel,akademik,sosyo-ekonomik özellikleri ilgi ve yetenekleri belirlenerek gerekli takviyeler yapilir.
Dershanemizde;
*Üniversite hazirlik kurslari(lise son sinif ve lise mezunu ögrenciler)
*Anadolu-Fen Lisesi,Askeri Liseler ve Anadolu Meslek liseleri ile Polis Koleji ve Özel Liselere giris kurslari (8.sinif ögrencileri)
*Ara siniflar için yetistirme takviye kurslari(ilkögretim 4-5-6-7 ve lise-1-2-3.siniflar)
*Dershanemizde kiz ve erkek ögrenciler için yurt imkani vardir.
Egitim;is dünyasi ve kariyer için gerekli,uygar bir yasam için vazgeçilmez bir kosuldur.
Bu dogrultuda bize düsen birikimlerimiz ve egitimi hayat felsefesi haline getirmis ögretim sistemimizi paylasima açmaktir.
Egitim ve Ögretimi yasamin vazgeçilmez bir kosulu olarak benimseyen her ögrenci ve ailenin ulasabilecegi bir noktada bulunuyoruz.
Görüsmek Umudu ve Dilegiyle…
|