Aybars Dershanesi,Aybars Dershanesi Hakkında
HAKKIMIZDA
Yeni bir eğitim dönemine girmenin heyecanıyla sizleri selamlarken, bu yeni eğitim - öğretim döneminin tüm eğitim camiamıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Aybars Eğitim Kurumları olarak İngilizce ve Bilgisayar & İşletmenlik kurslarında olduğu gibi, Açıköğretim kurslarında da oldukça başarılı bir yılı geride bıraktık. Şunu iftiharla belirtelim ki, Aybars Açıköğretim Kursları'na devam eden hiçbir kursiyerimiz, bütünleme imtihanına dahi kalmadan sınıfı geçtiler. Bu vesileyle, başarımızda büyük payları bulunan öğretim üyelerimize, Aybars'ın seçkin kadrosuna ve tabi bizlere güvenen tüm öğrencilerimize, şükranlarımızı sunuyorum.
Kursiyerlerine sunduğu kaliteli eğitimi, zengin sosyal faaliyetlerle daha zevkli ve faydalı hale getiren kurumumuz, yeni dönemde de bu çalışmalarını sürdürecektir.
Her geçen gün daha da büyüyen ve kendisine duyulan güvenle genişleyen Aybars ailesinin fertleri arasında sizi de görmek temennisiyle saygılarımı sunuyor, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum. Hoşçakalın...
H. Aybars ARSLAN
|