Aşama Dershanesi,Aşama Dershanesi Hakkında
Aşama Dershanesi 15.05.1992 tarihinde farklı dershanelerde çalışan, deneyimli öğretmenler tarafından kurulan bir öğretmen kurumudur. Aşama Dershanesi, çok sevilen ve çok tutulan eğitim emekçilerinin dayanışmasıyla kurulmuş bir özel eğitim kurumudur.
Aşama Dershanesi kurulduğu yıldan bu yana istikrarlı bir şekilde büyümektedir. Her zaman en iyi öğretenleri bünyesinde barındıran aşama Dershanesi özverili çalışmalarıyla sürekli takdir toplamıştır.
Dershane eğitiminde yayınların önemini çok iyi bilen aşama dershanesi her yıl en iyi yayınlarla çalışmıştır. 2003-2004 öğretim yılında MEF yayıncılıkla anlaşan ve bu kaliteli yayınları öğrencileriyle buluşturan Aşama Dershanesi bu yılda MEF yayıncılıkla anlaşmıştır. Bu yıl MEF yayınları yelpazesi daha da genişletilmiştir. Bu yelpazede şu ürünler yer almaktadır:
Haftalık Dergi
Soru Bankaları
Konu Tarama Testleri
Konu Tarama sınavları
Cep Kitapları
Deneme Sınavları
Aşama Dershanesi kendisini sürekli yenilemekte teknolojiden faydalanarak eğitim öğretim faaliyetini sürdürmektedir.
Aşama dershanesi’nde sınav sonuçları SMS ile velileri öğrencileriyle ilgili “sınav sonucu, devam-devamsızlık” durumu gibi bilgilere internet aracılığıyla ulaşabileceklerdir.
Aşama Dershanesi, disiplinsiz eğitim olmayacağı inancıyla disipline çok önem vermektedir. Öğrenciler kendilerine verilen manyetik kartla dershaneye girebileceklerdir.
Böylece öğrencinin ne zaman geldiği veya gelmediği hemen bilgisayara aktarılıp sonuçlar veliye SMS’le hemen ulaştırılacaktır. Veli istediği an öğrencisinin hangi saatler arasında dershanede olduğunu öğrenecektir.
Aşama dershanesi, 7 gün hizmet veren kütüphanesi ve adına yakışır etüt salonuyla Gaziantep’te bir ilki daha gerçekleştirmiştir. Yalnızca ders saatlerinde değil her zaman öğrencisiyle ilgilenmeyi gelenekselleştiren Aşama Dershanesi’nde öğretmenler gün boyu getirilen soruları yanıtlamaktadır.
Aşama Dershanesi öğrencilerinin başarı durumu çağdaş yöntemlerle çalışan rehberlik servisi aracılığıyla sürekli izlemekte ve başarısızlığı tespit edilen öğrencileri gruplar halinde “ders tekrar eğitim sınıflarına” almaktadır.
Bu eğitim sınıflarında “interaktif” öğretime ağırlık verilmektedir.
Tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar dileriz
İyi Dershane İyi Üniversite…