![]() |
|
|||||||
| Acikogretimci Anket Köşesi Sitemiz , Forum Sayfamız ve Güncel Konular Hakkında Anketlerin Olduğu Bölümdür. |
Acikogretimci.Net Facebook Fan Club

| Anketimiz: Hangi müzik türü? | |||
| Rock |
|
3 | 27.27% |
| Pop |
|
4 | 36.36% |
| rap&hiphop |
|
0 | 0% |
| TSM |
|
0 | 0% |
| THM |
|
1 | 9.09% |
| diğer(belirtiniz) |
|
3 | 27.27% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Sponsored Links |
|
||||
|
Rock arada rab&hiphop
...Küçük bir çocuğun elinden şeker alır gibi Çaldınız benim mutluluğumu... Tanrı'nın gücüne gitmesin Hep isyanları oynuyorum / Kimse üstüne alınmasın Kendime bir yol arıyorum. Kimseye yalan söylemem Gerçekleri duymaya gelemem , Önce git sonra ben anlarım. Aklına gelince ayrılığı... [Söyleme] Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya. Yeniden yalnız eski yitirmiş olmaya Alıştım yalnızlığın soğuk makamına. Üşümeyim yeter . ![]() |
|
||||
|
bende rock
|
Kulagıma ne hoş gelirse ya müzik evrenseldir kısıtlama yok
...Küçük bir çocuğun elinden şeker alır gibi Çaldınız benim mutluluğumu... Tanrı'nın gücüne gitmesin Hep isyanları oynuyorum / Kimse üstüne alınmasın Kendime bir yol arıyorum. Kimseye yalan söylemem Gerçekleri duymaya gelemem , Önce git sonra ben anlarım. Aklına gelince ayrılığı... [Söyleme] Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya. Yeniden yalnız eski yitirmiş olmaya Alıştım yalnızlığın soğuk makamına. Üşümeyim yeter . ![]() |
|
||||
|
her telden
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|