![]() |
|
|||||||
| Acikogretimci Anket Köşesi Sitemiz , Forum Sayfamız ve Güncel Konular Hakkında Anketlerin Olduğu Bölümdür. |
Acikogretimci.Net Facebook Fan Club

| Anketimiz: Açıköğretim Tek Ders Sınavı | |||
| Açıkögretim Tek ders Sınavı olsun. |
|
150 | 75.76% |
| Açıkögretim Tek ders Sınavı olmasın. |
|
48 | 24.24% |
| Katılımcı sayısı: 198. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| KraLiçe Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | ||
esna (10-21-2009), geccakurda (10-22-2009) | ||
| Sponsored Links |
|
|||
|
açıköğretim tek ders sınavı yapılsın.açıköğretim duy sesimizi.1999 yapılmış 2009 da da yapılsın duy sesiminizi
duy sesimizi açık öğretim son sınıfta mezun olabilmek için tek dersimiz kaldı.bir ders için bir yıl kaybolacak duy sesimizi açık öğretim.Milli eğitim bakanlığı liselere tek ders hakkı çıkardı bu yıl siz de çıkarsanız ne olur.1999 yılında çıkmış 2009 da da çıksın.10 yıl geçmiş aradan liseler istifade ediyorsa bu haktan neden açık öğretimliler istifade etmesin.duy sesimizi açık öğretim.duy duy duy duy sesimizi açık öğretim tek ders sınavı yapın diğer tüm üniversiteler tek ders sınavı yapıyor.Hani diğer üniversitelerle aynı ayardı ne oldu.Aynı haklar neden yok.Açıköğretimliler her yerde üvey evlat muamelesi görüyor zaten.Kendi fakültemiz bile üvey evlat muamelesi yapıyorsa diğerleri zaten yapar.Tek ders sınavı duy bizi. Konu GüLoM tarafından (10-05-2009 Saat 04:57 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: flood |
|
||||
|
Sonuna kadar destekliyorum.
|
|||
|
Arkadaşlar aynı şekilde bende destekliyorum..
ben örgün ögretimde okudum iki dersim kaldı, 1 ders bütünleme digeri mezeniyet sınavı idi. neler yaptım. sizlere yazayım sizlerde fikir sahibi olursunuz ve faydasında görürsünüz. istatistikten fınalde soruyu anlayamadım. hocanın yanına gitmim sorular kafam karıstıgı icin yapamadıgın soyledım. genelde bizde finalin aynıs bütte sorular soracagınız bildigim icinde aynı sorular defalarca rakam degisim calıstım finalde 20 aldım bütte ise 100 aldım yanı arkadaşlar ornek yaparak calısmanın faydasın burda gordum geriye mat kalmıs. hocanın daha önceki sınav sorular buldum ve her sınav cıkısı banodan yazardım sonra bunlar bos kagıda yazarak tekrarladım defalarce kez defalarce kez yapınca soruyu kavramıs oldum rakam degistirip denedim yapabildigimi gordum mezuniyet sınavında 50 alsak yetiyorduk 10 sorunda besi istedigim gibi idi besinı yaptım ve mezun oldum.... |
| pamuk Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ||
KraLiçe (10-04-2009) | ||
|
||||
|
bı destek de benden arkanızdayım
||||
|
ben de destekledim yalnız şunu da belirtmek gerekirki adamlar zaten bütünleme sınavı vermiş bence olumlu karşılanmicak olursa da fazla sınav göz çıkarmaz
||||
|
Bencede fazla sınav göz çıkarmaz bir "tek ders sınavı"nın ağzını yapmasınlar canım şimdi.
Ayrıca ankette "Açıköğretim tek ders sınavı olmasın" diyenlerde kimler onları da ayrıca çok merak ediyorum.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|